Keiretsu Forum Türkiye Temmuz 2014 Bülten

Keiretsu Forum Türkiye Temmuz 2014 Bülten
Keiretsu Forum Türkiye Temmuz 2014 Bülten

3 Mayıs 2014 Cumartesi

Girişimciliğe Adım Atarken - Şirketleşme Aşaması

Keiretsu Forum Türkiye Girişimci Eğitimleri Girişimciliğe Adım Atarken – Hukuki Süreçler



Keiretsu Forum olarak girişimcilere yönelik düzenlediğimiz aylık eğitimlere devam ediyoruz.    Üyelerimizden BAB Strateji ve Iş Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çağrı Bağatur ve Bağatur Avukatlık Bürosu avukatlarından Gülşen Ürer 'Şirket Kuruluş Aşaması', 'Şirketleşme Aşaması' ve 'Ürün Aşaması' olmak üzere 3 aşamadan oluşan "Girişimciliğe Adım Atarken - Hukuki Süreçler" eğitimini tüm girişimci ve girişimci adayları için ücretsiz olarak vermektedir.

22 Nisan 2014’te “Şirketleşme Aşaması” ile başlayan eğitim, Keiretsu Forum’un destekleyici kuruluşları arasında yer alan İTÜ Çekirdek'in desteği ile İTÜ ARI Teknokent'te düzenlendi. Girişimci ve girişimci adayları tarafından yoğun ilgi gören eğitimde katılımcılar; şirket kurulmasında dikkat edilmesi gereken hususlar, hukuki yönden alınması gereken önlemler, şirket türleri ve şirket kurulumundaki süreçler hakkında bilgi edindiler.

“Girişimciliğe Adım Atarken – Hukuki Süreçler” eğitimi 20 Mayıs’ta “Şirketleşme Aşaması” ile devam edecek ve eğitimde katılımcılar:

·         Hizmet veya ürünümü kim üretsin?
·         Çalışanlarımla nasıl anlaşmalıyım?
·         Hizmet veya ürünümü nasıl satarım? Bayilik mi, temsilcilik, mi aracılık mı?
·         Paydaşlarımla ilişkimi nasıl kursam? Sözlü - yazılı? 
·         Nasıl yatırımcı bulurum? 
·         Hizmet ve satış için sözleşme yapmaya gerek var mı?

konularında bilgi edinme imkanına sahip olacaklar. 17 Haziran’da “Ürün Aşaması” ile devam edecek eğitimin detayları daha sonra paylaşılacaktır.

Yer: İTÜ Arı Teknokent, ARI 3 Binası Konferans SalonuİTÜ Ayazağa Kampüsü, Koru Yolu, 34469 Maslak - İstanbul 
Tarih: 20 Mayıs Salı
Saat: 18:00 - 19:00
Etkinlik Ücretsizdir.

Etkinliğe katılım için Keiretsu Forum Türkiye Girişimci İlişkileri Yöneticisi melih.efeoğlu@keiretsuforum.com.tr adresine ad, soyad ve şirket bilgileriniz ile e-mail göndererek kayıt olabilirsiniz.