Keiretsu Forum Türkiye Temmuz 2014 Bülten

Keiretsu Forum Türkiye Temmuz 2014 Bülten
Keiretsu Forum Türkiye Temmuz 2014 Bülten

3 Temmuz 2014 Perşembe

Keiretsu Forum Silikon Vadisi’nin Önde Gelen Melek Yatırımcı Ağlarından Ankur2Angels’ı Satın aldı

Dünyanın en büyük melek yatırımcı ağı Keiretsu Forum, Silikon Vadisi’nin önde gelen melek yatırımcı ağlarından Ankur2Angels’ı satın aldı. 2011 yılından beri Silikon Vadisi’ndeki özellikle Hint komünitesini biraraya getiren Ankur2Angels, Silikon Vadisi’ndeki ve Hindistan’daki yatırımcı ve girişimciler için köprü görevi görmekte.
Keiretsu Forum çatısı altında Ankur2Angels’in desteklediği girişimciler, Keiretsu Forum’un 31 ofisindeki 1400’ün üzerinde yatırımcıya erişme imkanı sağlayarak, global düzeyde sermaye ve mentorluk alma imkanına sahip olacaklar. Girişimcilerin yanı sıra yatırımcılar da Keiretsu Forum’un farklı uzmanlıklara sahip üyelerin oluşturduğu “swarm – intelligence” ortamında değerlendirmelerini beraber yapma ve uluslararası proje akışını inceleme fırsatına erişecekler.
Keiretsu Forum Kurucu ve CEO’su Randy Williams, Ankur2Angels sayesinde Keiretsu Forum’un çok ciddi yatırımcıları aralarına katarak uluslararsı girişimci ve yatırımcı platformlarını Hint ekosistemine de ulaştırmış olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.
Ankur2Angels Kurucu ve Yönetici Ortakları Gajanan Bhat ve Harish Goli, bu anlaşmanın Ankur2Angels’ın kaliteli yatırımcı ve girişimcilerinin Keiretsu Forum’un disiplinli uluslararası proje akış süreci ve bilgi havuzu ile bir araya gelmesinin iki taraf için de “Win-Win” durumu yaratacağına inandıklarını paylaştı.
Keiretsu Forum’un global ağına dahil olmak isteyen yatırımcılar Keiretsu Forum Türkiye Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Zeynep Muslu ile zeynep.muslu@keiretsuforum.com.tr adresinden iletişime geçebilirler.  Keiretsu Forum’a girişimci olarak başvurmak ve uluslararası sermaye ve mentorluk alma fırsatından yararlanmak için Keiretsu Forum Türkiye Girişimci İlişkileri Yöneticisi Melih Efeoğlu ile melih.efeoglu@keiretsuforum.com.tr adresinden iletişime geçebilirler.