Keiretsu Forum Türkiye Temmuz 2014 Bülten

Keiretsu Forum Türkiye Temmuz 2014 Bülten
Keiretsu Forum Türkiye Temmuz 2014 Bülten

5 Ağustos 2014 Salı

Keiretsu Forum Victoria ve Miami Ofisleri ile Büyümeyi Sürdürüyor

Keiretsu Forum, Randy Williams tarafından 2000 yılında San Francisco’da kurulmuş, 31 ofisi ve 1500’ün üzerinde yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük melek yatırımcı ağıdır. Bugüne kadar üyeleri tarafından 500’den fazla şirkete 550 milyon dolar yatırım yapılan Keiretsu Forum, yeni ofis ve yatırımcılarla büyümeye devam etmektedir.
Keiretsu Forum’un 30. ofisi olarak açılan Victoria ofisi, Keiretsu Forum Northwest bölgesi arasında Boise,Kirkland-Eastside, Portland, Seattle,Spokane-Inland ve Vancouver ile birlikte yerini aldı. Keiretsu Forum Northwest bölgesi üyeleri bugüne kadar farklı sektörlerdeki 150’den fazla şirkete yatırım yaptılar. 
Keiretsu Forum Miami ofisi ise global ağın 31. ofisi olarak Temmuz 2014 tarihinde açıldı. Keiretsu Forum South East Bölgesi Kurucu ve Başkanı Howard Lubert, Miami ofisinin Keiretsu Forum’un 31. ve güney doğu kıyısındaki ilk ofis olduğunu belirtiyor. Keiretsu Forum Miami ofisine sponsor olan Holland & Knight ise 19 ofisi ve 1000’den fazla avukatı ile Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük hukuk bürolarından biri. http://www.keiretsuforum.com/global-chapters/miami/