Keiretsu Forum Türkiye Temmuz 2014 Bülten

Keiretsu Forum Türkiye Temmuz 2014 Bülten
Keiretsu Forum Türkiye Temmuz 2014 Bülten

11 Şubat 2014 Salı

İTÜ Çekirdek Girişimcileri Keiretsu Forum Yatırım Sürecinde


Dünyanın en büyük melek yatırımcı ağı Keiretsu Forum, Türkiye’nin önde gelen teknokenti İTÜ ARI Teknokent ile işbirliğini başlattı. Forum’un şubat ayındaki yatırım sürecinde, ARI Teknokent’in İTÜ Çekirdek Girişimcilik Ekosistemi’nde yer alan 7 girişimci projesi yer alacak.

Üç kıtada 27 şubesi ve 1400 lisanslı melek yatırımcı üyesiyle dünyanın en büyük melek yatırımcı ağı Keiretsu Forum’un şubat ayı yatırım sürecinde, Türkiye’nin en üretken Teknokent yapılanmalarının başında gelen İTÜ ARI Teknokent’in İTÜ Çekirdek Girişimcilik Ekosisteminde yer alan 7 girişimci projesi yer alacak.

Girişimciler öncelikle 12 Şubat’ta düzenlenecek Keiretsu Forum Girişim Tarama Toplantısı'nda sunumlarını yapacak. Aralarından seçilecek 4 girişimci şirket 26 Şubat’ta Keiretsu Forum toplantısına davet edilecek. Forum toplantısında ise bu 4 şirket, tüm Keiretsu Istanbul yatırımcı üyelerine sunum yapacak. Kendileriyle ilgilenen Keiretsu Forum yatırımcı üyeleri ile aralarında ön toplantılar organize edilecek.

Böylelikle Keiretsu Forum yatırımcı üyelerinin destekleriyle İTÜ Teknokent girişimcileri, şirketlerine bir seviye daha atlatacak.